De White Sheet Sessies zijn terug!


 

De mooiste, puurste, meest vrouwelijke foto's van jou ooit.

Dé gelegenheid om jouw verleidelijke kant te (her-)ontdekken. Die kant van jezelf die misschien een beetje is ondergesneeuwd?

Een prachtig cadeau. Niet alleen voor je partner, maar vooral voor jezelf.

Twee uur waarin het helemaal om jou draait, met aandacht, tijd en gezelligheid.

Laat je verwennen. Je bent het waard.

Want je bent prachtig!

 

Maar dat is toch niks voor mij?

 

"Ik ben te dik"

Vrouwelijk en verleidelijk zijn heeft niets te maken met je kledingmaat of leeftijd. 

Echt niet. Een wit laken staat en past iedereen en zit nooit te strak. Geen zorgen over een mogelijk rolletje - we weten jou en het laken zo te poseren dat je er altijd prachtig uitziet. Een soort mantel der liefde, dat witte laken!

 

"Ik ben niet fotogeniek"

Dat horen we vaker. Eigenlijk altijd, van iedereen wel. Maar geloof mij: aandacht, ontspanning, goed licht en fijne make up is alles wat we nodig hebben om de mooiste portretten te maken die je van jezelf hebt gezien. Beloofd.

 

"Het is duur" 

Toegegeven: 475 euro voor een fotosessie is niet niks. Maar bedenk wat je ervoor terugkrijgt: een fantastische ervaring als supermodel voor twee uur. Onze absolute aandacht en toewijding. Prachtige make up die precies bij jou past. En daarbij een waardebon ter waarde van 300 euro. Zodat je een schitterende (rode!) box mee kunt nemen met vier van jouw foto's. Om tevoorschijn te halen als je misschien even twijfelt aan jezelf. Zodat je nog eens bevestigd ziet hoe mooi je bent. Of om te gebruiken voor een ander, even mooi, fotoproduct - een prachtig ingelijste vergroting misschien? Dat laat ik helemaal aan jou over!

 

"Is het niet een beetje ijdel?"

Misschien ben je bang dat het een beetje ijdel overkomt, zo'n hele fotosessie voor jezelf. Maar ga eens na: op hoeveel foto's sta je eigenlijk? En op hoeveel van die foto's ben je trots? Wat hebben de mensen die van je houden aan foto's van jou? En buiten dat: wanneer heb je voor het laatst iets helemaal voor jezelf gedaan? Wanneer heb je jezelf mooi laten voelen? Nou dan... Je mag jezelf best af en toe verwennen. Zeker als je zelfvertrouwen daar een enorme boost van krijgt!

 

"Next time you think of beautiful things, don't forget to count yourself in"

 

Een White Sheet Sessie houdt in:

 

* Een persoonlijk voorgesprek. Dat doe ik het liefst in de studio, maar het kan ook bij jou thuis, telefonisch of via Facetime, Skyp, Zoom of Whatsapp videobellen. Wat het handigst is voor jou! Als we elkaar maar even spreken, zodat we de sessie precies naar jouw wensen en voorkeuren kunnen vormgeven.

* Een twee uur durende fotosessie, inclusief styling, haar en make up, een hapje en drankje en natuurlijk mijn begeleiding bij het poseren. Je kunt het!

* Een filmpje en digitale miniaturen van jouw foto's, zodat je op je gemak jouw favoriete foto's kunt kiezen

* Een waardebon ter waarde van 300 euro die je kunt gebruiken voor de aanschaf van een schitterende, sexy rode box met daarin vier van jouw foto's - of natuurlijk voor één van de andere fotoproducten. 

475 euro

(losse foto's zijn verkrijgbaar vanaf 75 euro per stuk. Digitale files worden alleen verkocht in combinatie met afdrukken)

 

Plan je voorgesprek in

Ervaringen

"Jouw foto's tonen de mens op z'n mooist"


- Sandra de Vries -

"Een mooie ervaring en topfoto's!"


- Barbara Koetze -

“Ik ben mooier dan ik dacht. Nog nooit zo blij met foto’s geweest!”


- Hilde Kramer -

“Zo mooi, zo puur”


- Caroline Samsen -

“Wat ben ik blij dat jij me wilde portretteren!”


- Renee de Zoeten -

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil je ook niets meer missen? Schrijf je dan hieronder in voor de nieuwsbrief: