De White Sheet Sessies zijn terug!


 

De mooiste, puurste, meest vrouwelijke foto's van jou ooit.

Dé gelegenheid om jouw verleidelijke kant te (her-)ontdekken. Die kant van jezelf die misschien een beetje is ondergesneeuwd?

Een prachtig cadeau. Niet alleen voor je partner, maar vooral voor jezelf.

Twee uur waarin het helemaal om jou draait, met aandacht, tijd en gezelligheid.

Laat je verwennen. Je bent het waard.

Want je bent prachtig!

 

Maar dat is toch niks voor mij?

 

"Ik ben te dik"

Vrouwelijk en verleidelijk zijn heeft niets te maken met je kledingmaat of leeftijd. 

Echt niet. Een wit laken staat en past iedereen en zit nooit te strak. Geen zorgen over een mogelijk rolletje - we weten jou en het laken zo te poseren dat je er altijd prachtig uitziet. Een soort mantel der liefde, dat witte laken!

 

"Ik ben niet fotogeniek"

Dat horen we vaker. Eigenlijk altijd, van iedereen wel. Maar geloof mij: aandacht, ontspanning, goed licht en fijne make up is alles wat we nodig hebben om de mooiste portretten te maken die je van jezelf hebt gezien. Beloofd.

 

"Het is duur" 

Toegegeven: 225 euro voor een fotosessie is niet niks. Maar bedenk wat je ervoor terugkrijgt: een fantastische ervaring als supermodel voor twee uur. Onze absolute aandacht en toewijding. Prachtige make up die precies bij jou past. En dan jouw vijf favoriete foto's in een lief handgemaakt album (en digitaal) om cadeau te geven of lekker zelf te koesteren. Om tevoorschijn te halen als je misschien even twijfelt aan jezelf. Zodat je nog eens bevestigd ziet hoe mooi je bent. 

 

"Is het niet een beetje ijdel?"

Misschien ben je bang dat het een beetje ijdel overkomt, zo'n hele fotosessie voor jezelf. Maar ga eens na: op hoeveel foto's sta je eigenlijk? En op hoeveel van die foto's ben je trots? Wat hebben de mensen die van je houden aan foto's van jou? En buiten dat: wanneer heb je voor het laatst iets helemaal voor jezelf gedaan? Wanneer heb je jezelf mooi laten voelen? Nou dan... Je mag jezelf best af en toe verwennen. Zeker als je zelfvertrouwen daar een enorme boost van krijgt!

 

"Next time you think of beautiful things, don't forget to count yourself in"

 

Een White Sheet Sessie houdt in:

 

* Een persoonlijk voorgesprek. Dat doe ik het liefst in de studio, maar het kan ook telefonisch of via Skype. Het is heel belangrijk dat we elkaar even spreken, zodat we de sessie precies naar jouw wensen en voorkeuren kunnen vormgeven.

* Een twee uur durende fotosessie, inclusief styling, haar en make up, een hapje en drankje en natuurlijk mijn begeleiding bij het poseren. Je kunt het!

* Een filmpje en digitale miniaturen van jouw foto's, zodat je op je gemak jouw vijf favoriete foto's kunt kiezen

* Die vijf favoriete foto's in een prachtig handgemaakt fotoalbum van 14x14 cm - en natuurlijk de bijbehorende digitale files

225 euro

 

Ik wil graag een White Sheet Sessie boeken
Donderdag 16 januari
Zaterdag 18 januari
9.00 uur
11.30 uur
14.00 uur

* Deze velden zijn verplicht.

 

 

Ervaringen

"Een mooie ervaring en topfoto's!"


- Barbara Koetze -

“Ik ben mooier dan ik dacht. Nog nooit zo blij met foto’s geweest!”


- Hilde Kramer -

“Zo mooi, zo puur”


- Caroline Samsen -

“Wat ben ik blij dat jij me wilde portretteren!”


- Renee de Zoeten -

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil je ook niets meer missen? Schrijf je dan hieronder in voor de nieuwsbrief: