Niets mooier dan familie

Je wil mooie, ongedwongen foto’s van jullie samen. Met z’n drietjes, met z’n viertjes, of met z’n zessen. Dat soort foto’s zijn onbetaalbaar, dat weten we allemaal.

Het probleem is dat je kinderen groter zijn en dat je denkt dat je ze nooit bij elkaar krijgt voor zo’n gezinsfoto die jullie vroeger elk jaar maakten. Of je bent zelf een volwassen kind en wil eigenlijk nog heel graag mooie portretten met je ouders, nu het nog kan. Maar dan niet zo stijf.

Ik geloof dat ieder gezin regelmatig mooie foto’s zou moeten laten maken. Of de kinderen nu groot zijn of klein. Omdat dat soort foto’s ongelofelijk belangrijk zijn. Ze laten zien waar je vandaan komt, hoe snel dingen veranderen en hoe ze tegelijkertijd toch hetzelfde blijven. En ik geloof dat het heel belangrijk is om te zorgen dat die foto’s precies bij jullie passen.

Natuurlijk is dat maatwerk. Daarom kom ik eerst naar jullie toe om kennis te maken en te bespreken wat jullie graag voor foto’s zouden willen hebben. Wat past er bij jullie, wat past er bij jullie stijl? Zijn er hobby’s of belangrijke plekken die we in de foto’s kunnen verwerken?  

We besluiten samen of jullie naar de studio willen komen of dat we een locatie zoeken die precies bij jullie past. Jullie kunnen gebruikmaken van de visagist, maar het hoeft niet.
We nemen rustig de tijd voor de shoot, maar we maken er ook weer geen oeverloos lang gebeuren van… kortom: alles kan!

En na de sessie kom ik weer naar jullie toe en kunnen jullie op je gemak de foto’s kiezen waar jullie het allergelukkigst mee zijn.

Dus zorg dat je jullie vast laat leggen zoals jullie NU zijn. Zodat je dat altijd terug kunt halen. Geniet van een dag ongedwongen samen zijn – en koester de foto’s van die dag de rest van je leven!

 

Generatie Sessies vanaf 590 euro

Dit is inclusief:

* Uitgebreid stijl- en conceptgesprek

* Garderobe-advies

* Fotosessie in de studio en/of op locatie (max. 3 uur)

* Jullie eigen persoonlijke onthullingssessie

* een waardebon twv 400 euro, te gebruiken voor bijvoorbeeld twee portretten of andere fotoproducten

 

Extra foto's vanaf 200 euro

Pakketten vanaf 900 euro

Let wel op: digitale files worden alleen in combinatie met een afdruk geleverd.

Ja, dat wil ik

210410_VanStratenRosemarie_046_def_kleiner
220205_MeijerLiesbeth_026
211220_VanSchaikEsther_026
211211_ElandWilleke_017_kleiner
211211_ElandWilleke_006
210702_KrimpBarbara_012
201211_DeJongHelena_034
201030_KoetzeFam_023
200926_VanderHorstGea_016
200926_VanderHorstGea_005
200606_KoutersJuliette_013
Jeroen en Barbara
Gea en Peter
Sjoerd en Anja
Barbara
G & H
Rachel
Hans
Bas
Sandra
Annelies en Pluis
Karin
Tanya
Ada
Esther
An en Ada
Esther
Linda
Placido
Tanya
Margaret
- Jacqueline -

Ervaring van - Jacqueline -

“Wat een vakvrouw. Ze heeft werkelijk zulke mooie foto’s van me gemaakt. Stoer, krachtig, energiek en vrouwelijk. Precies wie ik ben.”

Boek een
Kennismakingsgesprek

- Barbara -

Ervaring van - Barbara -

“Het was zo’n leuke belevenis met het gezin. De aandacht die je kreeg, je haren en make up steeds up-to-date en de enthousiaste fotografe. Zelfs de pubers van 17 en 19 kwamen los. Het resultaat was super.”

Boek een
Kennismakingsgesprek

- Hilde -

Ervaring van - Hilde -

“Ik ben mooier dan ik dacht. Nog nooit zo blij met foto’s geweest!”

Boek een
Kennismakingsgesprek

- Helena -

Ervaring van - Helena -

“Vanaf het begin dat je ‘ja’ zegt tegen de shoot is alles tot in de puntjes geregeld. Susan bruist van de energie, heeft er zin in en neemt ons allemaal daarin mee. We hebben een prachtige dag gehad en als kers op de taart prachtige foto’s!”

Boek een
Kennismakingsgesprek

- Marina -

Ervaring van - Marina -

“Voor het eerst van mijn leven een professionele fotoshoot gedaan. Vond het best spannend, maar Susan stelde me meteen op mijn gemak waardoor alles heel makkelijk leek te gaan en ik er echt van genoten heb. En, de foto’s zijn fantastisch geworden!”

Boek een
Kennismakingsgesprek

- Diana -

Ervaring van - Diana -

“Bedankt voor de fantastische shoot. Het deed veel voor mijn zelfvertrouwen en ik ben ontzettend blij en trots op het resultaat.”

Boek een
Kennismakingsgesprek

Wacht niet langer en trakteer jezelf op de mooiste foto's ooit! Ja, dat wil ik