Jouw portret: Zo mooi ben je!

Weet je wat ik zie als ik ’s morgens in de spiegel kijk? Ik zie rimpels, een driedubbele onderkin, wallen onder mijn ogen, bovenarmen waar je met gemak nog een extra setje armen van zou kunnen maken - om over m’n onderstel maar niet te spreken. Daar word ik niet blij van.
Maar ik weet ook dat ik niet de enige ben die zich zo voelt. Toch? Ik geloof dat ik niemand ken die van top tot teen honderd procent gelukkig is met hoe ze er uit ziet. We maken allemaal grapjes over onze rollen en andere gebreken, maar leuk is het niet. Stiekem doet het best pijn. Het ergste is: WIJ zien onze rimpels, rollen en minpunten - maar de mensen om ons heen, onze geliefden, onze vrienden, onze kinderen, die zien iets heel anders! Die zien de glinstering in je ogen, de passie als je praat, je warme omhelzing, je stralende lach.

En DAT is wat ik jou wil laten zien. Ik wil jou laten zien hoe mooi je bent - ongeacht je leeftijd, je littekens, je kleur of je maat. We weten allemaal dat ware schoonheid van binnen zit. Jij hebt het - je kan het alleen (nog) niet zien. Ik wel, en ik kan zorgen dat jij het ook ziet. Ik wéét dat voor de camera staan verschrikkelijk is - maar ik weet ook precies hoe ik je kan laten ontspannen, hoe we het gezellig maken en hoe je bijna vergeet dat er een camera tussen ons in staat.

Dus kom gezellig bij me langs. De visagist legt je lekker in de watten en zorgt dat je net dat extra beetje zelfvertrouwen krijgt. Samen hebben we tijdens het voorafgaande stijl- en conceptgesprek al uitgezocht welke kleding je wilt dragen - van jezelf of uit mijn studiogarderobe. Daar heb je dus geen stress meer over. En dan pakken we de camera erbij! Aan het eind van de ochtend of middag spreken we een datum af voor je eigen privé-onthulling, waar ik je alle prachtige foto’s zal laten zien die we tijdens onze sessie hebben genomen. Je kunt je favoriet kiezen - bij de prijs van de shoot zit een waardebon van 400 euro inbegrepen, die je kunt gebruiken voor twee afdrukken op professioneel fotopapier in een handgemaakt passe-partout, of voor andere fotoproducten als canvassen, collages of een album. Ik ben volkomen gelukkig als je de deur uitgaat met foto's waar je helemaal verliefd op bent.

Deze onvergetelijke ervaring kost je 590 euro. Je vriendin, moeder, dochter of partner? Neem die gezellig mee, dan maken we meteen prachtige foto's van jullie samen!

Belevenis: onbetaalbaar

‘Zo mooi ben je’ extra foto’s vanaf 200 euro
Pakketten te koop vanaf 900 euro

Let wel op: digitale files worden alleen in combinatie met een afdruk geleverd. 

Ervaringen

"Jouw foto's tonen de mens op z'n mooist"


- Sandra de Vries -

"Een mooie ervaring en topfoto's!"


- Barbara Koetze -

“Ik ben mooier dan ik dacht. Nog nooit zo blij met foto’s geweest!”


- Hilde Kramer -

“Zo mooi, zo puur”


- Caroline Samsen -

“Wat ben ik blij dat jij me wilde portretteren!”


- Renee de Zoeten -

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil je ook niets meer missen? Schrijf je dan hieronder in voor de nieuwsbrief:

Susan Haveman Fotografie is jarig!

Dat wordt gevierd met een speciale aanbieding: een Portret Sessie voor 99 euro!

Wil je meer weten?

Klik hier voor meer informatie!