Zo mooi ben je!

Weet je wat ik zie als ik ’s morgens in de spiegel kijk? Ik zie rimpels, een driedubbele onderkin, wallen onder mijn ogen, bovenarmen waar je met gemak nog een extra setje armen van zou kunnen maken - om over m’n onderstel maar niet te spreken. Daar word ik niet blij van.
Maar ik weet ook dat ik niet de enige ben die zich zo voelt. Toch? Ik geloof dat ik niemand ken die van top tot teen honderd procent gelukkig is met hoe ze er uit ziet. We maken allemaal grapjes over onze rollen en andere gebreken, maar leuk is het niet. Stiekem doet het best pijn. Het ergste is: WIJ zien onze rimpels, rollen en minpunten - maar de mensen om ons heen, onze geliefden, onze vrienden, onze kinderen, die zien iets heel anders! Die zien de glinstering in je ogen, de passie als je praat, je warme omhelzing, je stralende lach.

En DAT is wat ik jou wil laten zien. Ik wil jou laten zien hoe mooi je bent - ongeacht je leeftijd, je littekens, je kleur of je maat. We weten allemaal dat ware schoonheid van binnen zit. Jij hebt het - je kan het alleen (nog) niet zien. Ik wel, en ik kan zorgen dat jij het ook ziet. Ik wéét dat voor de camera staan verschrikkelijk is - maar ik weet ook precies hoe ik je kan laten ontspannen, hoe we het gezellig maken en hoe je bijna vergeet dat er een camera tussen ons in staat.

Dus kom gezellig bij me langs. De visagist legt je lekker in de watten en zorgt dat je net dat extra beetje zelfvertrouwen krijgt. Samen zoeken we de mooiste kleren uit - uit je eigen collectie of uit die van mij. En dan pakken we de camera erbij! Aan het eind van de ochtend of middag spreken we een datum af voor je eigen privé-onthulling, waar ik je alle prachtige foto’s zal laten zien die we tijdens onze sessie hebben genomen. Je kunt je favoriet kiezen - bij de prijs van de shoot zit één afdruk op professioneel fotopapier in een handgemaakt passe-partout inbegrepen. Andere foto’s, canvassen of collages kun je kopen (een extra print is te koop vanaf 49,95 euro), maar dat is absoluut niet verplicht. Ik wil dat je alleen de deur uitgaat met foto's waar je verliefd op bent!

Fotoshoot inclusief haar, make up en een print: 350 euro. En je vriendin, moeder, dochter of partner? Neem die gezellig mee, dan maken we meteen prachtige foto's van jullie samen!

Belevenis: onbetaalbaar

‘Zo mooi ben je’ extra foto’s vanaf 49,95 euro
Pakketten te koop vanaf 315 euro

 

Let wel op: digitale files worden alleen in combinatie met een afdruk geleverd. 

Wacht niet langer en trakteer jezelf op de mooiste foto's ooit! Ja, dat wil ik