Meer onszelf dan ooit

We zijn niet piep meer, niet rimpelloos en niet strak, maar wel een stuk wijzer dan toen we 18 waren. We halen steeds meer uit het leven. En daar mogen we trots op zijn!

Er valt zo veel te vieren!

Dit jaar word ik 50 jaar. Daar ben ik trots op, want dat heb ik toch maar gehaald. Niet bepaald zonder kleerscheuren, maar ik sta nog steeds.

En als ik om me heen kijk, zie ik ontzettend veel prachtige, stoere, sterke vrouwen die die mijlpaal ook hebben gehaald en het meer dan verdienen om eens in de schijnwerpers te staan. 

Omdat ze moeilijke keuzes hebben durven maken. Omdat hun hart gebroken is - maar ook weer geheeld. Omdat ze eindelijk durven uit te komen voor wie ze zijn. Omdat ze dingen hebben gedaan die ze nooit voor mogelijk hadden gehouden. Omdat het leven moeilijk is, en toch zo prachtig. Omdat ze iets te vertellen hebben. Omdat anderen op hen mogen leunen. Omdat ze steeds lekkerder in hun vel zitten. 

 

Daarom wil ik deze vrouwen vieren. Daarom wil ik ze fotograferen.

Om ze vast te leggen zoals ze nu zijn: meer zichzelf dan ooit!

 

 

Wat krijgen ze allemaal?

 

* Uitvoerig  telefonisch voorgesprek om je hele sessie door te spreken

* Professionele visagie zodat je helemaal klaar bent voor de camera

* Fotosessie van 1 uur met volledige begeleiding

* De studiogarderobe staat tot je beschikking

* 1 gratis portret ter waarde van 75 euro 

 

 


Deze fantastische ervaring ter waarde van 350 euro is, speciaal voor 50 vrouwen boven de 50, slechts 175 euro 

 

Wat zijn de voorwaarden?

* je bent 50 jaar of ouder op de datum van de fotosessie

* We vieren deze campagne natuurlijk uitvoerig, onder meer op social media, dus geef je bij deelname automatisch toestemming om jouw foto's, behind the scenes videos en je verhaal te delen

 

Wil jij vieren dat je meer jezelf bent dan ooit?

Helaas, alle plaatsen voor dit project zijn geboekt...

Wat ik wel kan doen, is je op de wachtlijst zetten. Als we het afgelopen jaar één ding hebben geleerd, dan is het wel dat het leven niet te plannen is. Het gebeurt regelmatig dat iemand haar fotosessie moet afzeggen, omdat het leven in de weg is gaan liggen. Vandaar de wachtlijst. Uiteraard kan ik je niet garanderen dat je aan de beurt komt, maar om het goed te maken, heb ik aan het eind van het project een mooie, speciale aanbieding voor je. Dus wellicht is het toch de moeite waard. Wil je meer weten? Vul dan het formulier in, dan neem ik contact met je op!

 

Wacht niet langer en trakteer jezelf op de mooiste foto's ooit! Ja, dat wil ik