Ouder, wijzer en leuker

Niet rimpelloos, niet strak, wat strammer hier en daar - maar nog steeds sprankelend en natuurlijk enorm wijs: mannen van boven de 50 zijn hartstikke leuk!

Er valt zo veel te vieren!

In 2021, het jaar dat ik zelf vijftig werd, heb ik vijftig prachtige vrouwen boven de vijftig mogen portretteren. Prachtige, stoere, sterke en vooral bruisende vrouwen, stuk voor stuk kanjers. Het was een prachtig, inspirerend en vooral vrolijk project. Een project dat sméékt om een vervolg.

En wat is er dan logischer dan het fotograferen van vijftig mannen van boven de vijftig?

Prachtige, stoere, sterke mannen. Mannen die het verdienen om eens in de schijnwerpers te staan, ook al vinden ze zelf dat ze niks bijzonders doen. Mannen die moeilijke keuzes hebben durven of moeten maken. Mannen met harten die gebroken zijn - en ook weer geheeld. Mannen die nu eindelijk kwetsbaar durven zijn. Die niet bang zijn om zichzelf te laten zien. Die dingen hebben gedaan die ze nooit voor mogelijk hadden gehouden. Rotsen in de branding waar een ander op mag leunen. Mannen met een verhaal. Mannen die lekker in hun vel zitten.

Daarom wil ik jullie, leuke mannen, vieren. Daarom wil ik jullie fotograferen.

Om je vast te leggen zoals je nu bent: ouder, wijzer en leuker dan ooit!

 

 

Wat houdt het project in?

 

* Uitvoerig telefonisch voorgesprek om je hele sessie door te spreken

* Professionele styling zodat je piekfijn voor de dag komt

* Fotosessie van 1 uur met volledige begeleiding

* De studiogarderobe staat tot je beschikking

* 1 gratis portret naar keuze ter waarde van 100 euro, afgedrukt op 13 x 18 cm prachtig fotopapier en in een handgemaakt passepartout 

 

Kleine lettertjes: digitale files en afdrukken worden alleen samen geleverd, niet afzonderlijk. Uiteraard kun je extra foto's bijbestellen als je het lastig vind om te kiezen. 

 

 


Deze fantastische ervaring ter waarde van 590 euro is, speciaal voor 50 mannen boven de 50, slechts 200 euro 

 

Wat zijn de voorwaarden?

* je bent 50 jaar of ouder op de datum van de fotosessie

* We vieren deze campagne natuurlijk uitvoerig, onder meer op social media, dus geef je bij deelname automatisch toestemming om jouw foto's, behind the scenes videos en je verhaal te delen

 

Geef je nu op - ik kan niet wachten om je te fotograferen!

 

Wacht niet langer en trakteer jezelf op de mooiste foto's ooit! Ja, dat wil ik