Boudoir Fotoshoot. Geloof me: ook jij bent een diva!

Een Boudoir Fotoshoot is een bijzondere ervaring. Dé perfecte gelegenheid om jezelf een diva te voelen – en dat heeft niets met leeftijd of kledingmaat te maken.

Ik geloof dat iedere vrouw prachtig en verleidelijk is. Ik geloof dat iedere vrouw de mooiste foto’s van zichzelf verdient, omdat die foto’s haar helpen te zien hoe mooi ze echt is.

Een Boudoir Fotosessie draait niet om bloot en is niet ordinair. Het draait om jou, om jouw vrouwelijkheid en sensualiteit. En het draait om vertrouwen. In jezelf en natuurlijk ook in mij als jouw fotograaf. Ik snap hoe spannend het is om zo’n sessie te doen – ik ben zelf ook niet piep of slank. Ik weet dus hoe belangrijk het is het gevoel te hebben dat je in de watten wordt gelegd en dat je veilig bent.

Daarom leren we elkaar eerst altijd beter kennen, zodat we weten dat de klik er is. Bovendien komen we er in dat gesprek achter hoe jij precies gefotografeerd wil worden. Welke stijl past bij jou? Van wat voor fotosessie, van wat voor soort foto’s droom jij? Tenslotte draait het allemaal om jou.

Tijdens je boudoir fotoshoot ben jij echt de diva. Je wordt gepamperd, verwend en boven alles gevierd. Je haar en make up worden professioneel gestyled en natuurlijk tijdens de hele sessie bijgehouden. En je hoeft je geen zorgen te maken over het poseren – ik vertel je en laat je zien hoe het moet en ik praat je door alle poses heen.

Daarna volgt jouw Onthullings Sessie: hét moment om jouw mooiste foto’s uit te kiezen. En geloof me: dat wordt moeilijker dan je denkt. Omdat jij mooier bent dan je misschien zelf voor mogelijk had gehouden. Echt waar.

Gaat het al een beetje kriebelen? Trek dan de stoute schoenen aan en boek je vrijblijvende telefonische kennismakingsgesprek zodat ik je alle informatie kan geven die je nodig hebt. Stop met geloven dat er nooit zulke foto’s van jou gemaakt zouden kunnen worden. Gun het jezelf om je een dag een diva te voelen en geniet nog jarenlang na met jouw mooiste foto’s!

Jouw onvergetelijke Boudoir Fotosessie kost 590 euro. Dit is inclusief:

Extra foto’s zijn verkrijgbaar vanaf 200 euro

Pakketten zijn te koop vanaf 900 euro voor 5 extra foto’s

Let op: digitale files worden alleen geleverd in combinatie met een afdruk.

 

Ben je nu net zo enthousiast als ik ben over jouw Boudoir shoot? Vul dan snel het formulier in, dan spreken we snel af!

0118-White-Sheet-rose-boudoir-fotoshoot
0118-White-Sheet-boudoir-fotoshoot
211117_Boudoir_fotoshoot_017
200118_Boudoir_fotoshoot_016
200116_Boudoir_fotoshoot_015
190124_Boudoir_fotoshoot_014
190119_Boudoir_fotoshoot_013
190119_Boudoir_fotoshoot_012
180212_Boudoir_fotosessie_011
180203_Boudoir_fotosessie_010
180203_Boudoir_fotosessie_009
180203_Boudoir_portret_008
180203_Boudoir_portret_007
180203_Boudoir_fotosessie_006
170117_Boudoir_foto_004
170117_Boudoir_boudoirsessie_003
170117_Boudoir_boudoirsessie_002
170117_Boudoir_bourdoirshoot_001
190119_Boudoir_shoot_013
- Barbara -

Ervaring van - Barbara -

“Het was zo’n leuke belevenis met het gezin. De aandacht die je kreeg, je haren en make up steeds up-to-date en de enthousiaste fotografe. Zelfs de pubers van 17 en 19 kwamen los. Het resultaat was super.”

Boek een
Kennismakingsgesprek

- Hilde -

Ervaring van - Hilde -

“Ik ben mooier dan ik dacht. Nog nooit zo blij met foto’s geweest!”

Boek een
Kennismakingsgesprek

- Diana -

Ervaring van - Diana -

“Bedankt voor de fantastische shoot. Het deed veel voor mijn zelfvertrouwen en ik ben ontzettend blij en trots op het resultaat.”

Boek een
Kennismakingsgesprek

- Marina -

Ervaring van - Marina -

“Voor het eerst van mijn leven een professionele fotoshoot gedaan. Vond het best spannend, maar Susan stelde me meteen op mijn gemak waardoor alles heel makkelijk leek te gaan en ik er echt van genoten heb. En, de foto’s zijn fantastisch geworden!”

Boek een
Kennismakingsgesprek

- Helena -

Ervaring van - Helena -

“Vanaf het begin dat je ‘ja’ zegt tegen de shoot is alles tot in de puntjes geregeld. Susan bruist van de energie, heeft er zin in en neemt ons allemaal daarin mee. We hebben een prachtige dag gehad en als kers op de taart prachtige foto’s!”

Boek een
Kennismakingsgesprek

- Jacqueline -

Ervaring van - Jacqueline -

“Wat een vakvrouw. Ze heeft werkelijk zulke mooie foto’s van me gemaakt. Stoer, krachtig, energiek en vrouwelijk. Precies wie ik ben.”

Boek een
Kennismakingsgesprek

Wacht niet langer en trakteer jezelf op de mooiste foto's ooit! Ja, dat wil ik