Jouw portret: Zo mooi ben je!

Ik weet dat je trots op jezelf wil zijn. En dat mooie foto’s jou daarbij gaan helpen.

Het probleem is dat je een hekel hebt aan op de foto gaan. Je voelt je onzeker, niet fotogeniek.

In al mijn jaren als portretfotograaf heb ik nog maar zelden iemand ontmoet die van top tot teen honderd procent gelukkig is met hoe ze er uit ziet. Ikzelf ook niet – het was zelfs de belangrijkste reden om te beginnen met fotograferen: zolang ik achter de camera sta, sta ik zelf niet op de foto! En dus weet ik hoe belangrijk het is om je voor, tijdens en na de sessie goed te begeleiden.

WIJ zien onze rimpels, rollen en minpunten - maar de mensen om ons heen, onze geliefden, onze vrienden, onze kinderen, die zien iets heel anders! Die zien de glinstering in je ogen, de passie als je praat, je warme omhelzing, je stralende lach. Als je je op je gemak voelt, ben je op je allermooist. En dat is dus het belangrijkste wat ik doe.

Hoe?

Nou, eerst leer ik jou, je wensen en je stijl kennen tijdens een uitgebreid Stijl & Conceptgesprek bij jou thuis. We bespreken wat je mooi vindt, wat je met je foto’s zou willen doen en welke kleding je aan zou willen trekken.

Daarna volgt de portretsessie – natuurlijk compleet met professionele haar- en make up styling. Geen zorgen: ik verwacht niet dat jij als een volleerd model weet hoe je moet poseren. Ik praat je door alle poses heen zodat je nooit stijf, maar wel mooi op de foto komt te staan.

En als uitsmijter is er dan de Grote Onthulling, waarbij ik je jouw prachtige foto’s laat zien. Aan jou dan de moeilijke taak om te kiezen!

Je kunt je favoriet kiezen - bij de prijs van de shoot zit een waardebon van 400 euro inbegrepen, die je kunt gebruiken voor twee afdrukken op professioneel fotopapier in een handgemaakt passe-partout, of voor andere fotoproducten als canvassen, collages of een album. Het maakt mij niet uit: voor mij is mijn missie geslaagd als je voortaan gelooft dat je prachtig bent, als je trots bent op jezelf en als je de deur uitgaat met foto's waarop je helemaal verliefd bent.

Deze onvergetelijke ervaring kost je 590 euro.

Wil je ‘m delen met je moeder, dochter, vriendin of partner? Neem die gezellig mee, dan maken we meteen prachtige foto’s van jullie samen!

Extra foto’s zijn verkrijgbaar vanaf 200 euro

Pakketten zijn te koop vanaf 900 euro voor 5 extra foto’s

Ja, dat wil ik

Let op: digitale files worden alleen in combinatie met een afdruk geleverd.

 

210729_HavemanAns_015 copy
210325_VanAmeideSonja_006
PHOTO-2021-06-24-15-23-58
PHOTO-2020-11-11-13-11-01
PHOTO-2018-09-08-15-16-29
PHOTO-2018-06-28-10-17-49
Harriet
Anouk
Barbara
Tineke
Jane
An
Christien
Annemieke
Sandra
Romy
Nynke
Beau
Rens
Marleen
Caroline
Demi
Corine
Esther
- Marina -

Ervaring van - Marina -

“Voor het eerst van mijn leven een professionele fotoshoot gedaan. Vond het best spannend, maar Susan stelde me meteen op mijn gemak waardoor alles heel makkelijk leek te gaan en ik er echt van genoten heb. En, de foto’s zijn fantastisch geworden!”

Boek een
Kennismakingsgesprek

- Hilde -

Ervaring van - Hilde -

“Ik ben mooier dan ik dacht. Nog nooit zo blij met foto’s geweest!”

Boek een
Kennismakingsgesprek

- Barbara -

Ervaring van - Barbara -

“Het was zo’n leuke belevenis met het gezin. De aandacht die je kreeg, je haren en make up steeds up-to-date en de enthousiaste fotografe. Zelfs de pubers van 17 en 19 kwamen los. Het resultaat was super.”

Boek een
Kennismakingsgesprek

- Jacqueline -

Ervaring van - Jacqueline -

“Wat een vakvrouw. Ze heeft werkelijk zulke mooie foto’s van me gemaakt. Stoer, krachtig, energiek en vrouwelijk. Precies wie ik ben.”

Boek een
Kennismakingsgesprek

- Helena -

Ervaring van - Helena -

“Vanaf het begin dat je ‘ja’ zegt tegen de shoot is alles tot in de puntjes geregeld. Susan bruist van de energie, heeft er zin in en neemt ons allemaal daarin mee. We hebben een prachtige dag gehad en als kers op de taart prachtige foto’s!”

Boek een
Kennismakingsgesprek

- Diana -

Ervaring van - Diana -

“Bedankt voor de fantastische shoot. Het deed veel voor mijn zelfvertrouwen en ik ben ontzettend blij en trots op het resultaat.”

Boek een
Kennismakingsgesprek

Wacht niet langer en trakteer jezelf op de mooiste foto's ooit! Ja, dat wil ik