De grote onthulling!

Een fotosessie doen is altijd een beetje spannend, maar het is nog spannender om het resultaat af te moeten wachten. Soms heb ik al een tipje van de sluier opgelicht door je tijdens het fotograferen de achterkant van mijn camera te laten zien. Maar dat doe ik lang niet altijd.

Waarom niet, vraag je je misschien af. Nou, allereerst: op dat kleine schermpje zie je nauwelijks iets. Foto’s die er briljant uitzien in het klein, vallen in het groot soms tegen – en andersom. Maar er gebeurt ook nog zo veel voor de foto afgedrukt wordt: ik kies, ik haal pukkeltjes, vlekjes en rondvliegende haren weg. Wat ik allemaal doe en waarom, daarover heb ik in een eerder blog geschreven.

Als ik klaar ben met de foto’s, zou ik ervoor kunnen kiezen je een digitale galerij te sturen. Dat doe ik bijvoorbeeld met zakelijke portretfoto’s, die eigenlijk alleen maar digital gebruikt worden. Maar voor jouw persoonlijke portretfoto’s en familieportretten kies ik voor iets anders: een echte onthullingssessie.

Ongeveer twee weken na je sessie spreken we nog een keertje af in de studio. En wat je dan ziet, is heel bijzonder (al zeg ik het zelf): een muur vol met jouw foto’s, prachtig afgedrukt en in mooie, handgemaakte passe-partouts. En wat dat met je doet… Dat legt Barbara heel mooi uit:

 

“Het was een verassing, ik wist niet wat ik moest verwachten. En toen ik ze zag, maakte dat bij mij wel echt emoties los. De tranen sprongen in m’n ogen en ik moest echt even iets wegslikken. Het raakte me. Echt gek wat beelden met je kunnen doen.”

 

Mooi he? Nou, daarom dus.

Naar het overzicht

Wacht niet langer en trakteer jezelf op de mooiste foto's ooit! Ja, dat wil ik