De studio-garderobe

 

“Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg”

 

Dat gezegde is ons met de paplepel ingegoten. En dat is zo jammer, want hoe leuk is het om af en toe uit de band te springen?

Tijdens het voorgesprek voor elke shoot is kleding een belangrijk onderwerp van gesprek. Belangrijk, want je kleding bepaalt voor een groot deel wat je uitstraalt. Ik raad dan ook altijd iedereen aan om vooral te beginnen met een setje waarin je je op je gemak voelt – omdat op de foto gaan al eng genoeg is. Maar we hebben natuurlijk tijd genoeg voor verschillende outfits. En dan wordt het spannend: waar heb je behoefte aan, waar heb je zin in – wat durf je? Vaak blijven we steken bij een shirt en een spijkerbroek, een mooi zakelijk setje en heel misschien dat jurkje voor die bruiloft. En dan houdt het wel op.

Mag ik even opbiechten dat ik dat eigenlijk heel jammer vind? Omdat ik geloof dat we eigenlijk allemaal stiekem toch dromen van die bijzondere jurk? Of een outfit die we normaal nooit zouden dragen want: niet praktisch en wie koopt dat nou dat ene feestje?

Speciaal daarvoor heb ik een studio-garderobe, met prachtige outfits in allerlei verschillende maten, speciaal zodat jij eens uit de band kunt springen. Zodat je kunt zien dat je ook een heel andere kant hebt. Met pailletten, glitters, tule: het is er allemaal. En sinds deze zomer hangen die jurken in een prachtig nieuw boudoir, waar je tijdens het omkleden helemaal in de stemming kunt komen.

Omdat je niet elke dag op de foto gaat. Dus als je het doet – dan maken we er iets heel bijzonders van!

Naar het overzicht

Wacht niet langer en trakteer jezelf op de mooiste foto's ooit! Ja, dat wil ik