Hoera! Ik ben Associate fotograaf bij The Portrait Masters!

Ik ben trots. Want op 15 november 2022 heeft The International Portrait Masters Awards and Accreditation de resultaten van de portretfotografie competitie aangekondigd, waarmee ze toptalent in de portretfotografie in het zonnetje willen zetten. En de organisatie heeft mij benoemd tot Associate fotograaf van The Portrait Masters.

Het Portrait Masters Awards and Accreditation programma is in 2017 opgezet door de oprichters van The Portrait System (voorheen Sue Bryce Education) en The Portrait Masters, die online en persoonlijk opleidingen verzorgen om fotografen te helpen aan een winstgevend en duurzaam bedrijf. Met het Awards en Accreditation-programma wordt professioneel fotografisch werk van hoge kwaliteit erkent, geeerd en gevierd - en krijgen de fotografen de publieke erkenning die ze verdienen. 

Ik heb mijn Associate-accreditatie verdiend door sinds 2018 op gezette tijden mijn werk in te dienen om beoordeeld te worden door een jury van fotografie-experts. Deze accreditatie is voor mij dus een belangrijke erkenning van mijn kunnen - vooral omdat ik vrijwel alleen werk heb ingediend dat ik voor mijn klanten heb gemaakt. De hele serie geeft dus een mooi beeld van mijn stijl: mensen van alle leeftijden, zo mooi als ze echt zijn. 

Ik heb sinds 2018 al veel geleerd en ik wil nog veel meer groeien en beter worden als fotograaf, dus dit is een fantastische aanmoediging om verder te gaan. 

 

 

 

Naar het overzicht

Wacht niet langer en trakteer jezelf op de mooiste foto's ooit! Ja, dat wil ik