Ik wil wat DOEN!

Zes weken.

Zes weken zonder fotosessies in mijn studio.

Zes weken zo veel mogelijk bij iedereen uit de buurt blijven. Geen feestjes. Mijn moeder een bosje bloemen toewerpen vanaf de deurmat terwijl zij in de gang staat. Geen knuffels.

Alleen boodschappen doen.

Nieuwe achtergronden schilderen. Bloemen fotograferen. Wandelen, als het niet te druk is buiten. Plannen maken voor de kleedruimte van de studio. Oude spullen weggooien. Leren hoe ik foto’s kan bewerken tot het wel aquarelschilderijtjes lijken.

Allemaal niks mis mee, maar ik wil zo graag iets DOEN. Iets zinnigs. Iets waar mensen blij van worden, want dan word ik het zelf ook.

 

En dan blijkt, zoals eigenlijk altijd, dat de beste ideeen voorbijkomen als je met een groep mensen bij elkaar gaat zitten. Zelfs als dat via Zoom gebeurt. Zeker als dat met een fantastische groep Nederlandse fotografen is.

Zo is het initiatief geboren om de Voedselbank te ondersteunen. Uit een diepgevoelde en breedgedeelde wens om iets te doen. Om te fotograferen, natuurlijk, om zelf weer iets van perspectief te voelen. Maar vooral ook om mensen te helpen die et in deze crisis nog veel zwaarder hebben dan wij. Om die tienduizenden mensen te steunen die zich bij de Voedselbank hebben gemeld sinds het Corona-virus om zich heen begon te slaan.

 

Wil jij ook iets DOEN?

 

Dat kan. Want straks mag iedereen weer aan de slag. Wees eerlijk: je staat te popelen. En dan wil je natuurlijk wel goed voor de dag komen, wil je zo zichtbaar mogelijk zijn. Daarvoor heb je een goede zakelijke portretfoto nodig!

 

Als je nu een cadeaubon koopt voor zo’n zakelijk portret – die bon is een jaar geldig – dan weet je niet alleen zeker dat je zometeen goed voor de dag komt, maar dan help je mij ook nog eens de Voedselbank steunen. Want 20% van de sessiekosten gaat meteen naar de Voedselbank Gooi & Omstreken.

Ja, dat wil ik!

 

En lees je dit, en denk je: prachtig initiatief, maar ‘s-Graveland is voor mij niet naast de deur?

Geen probleem, want ik ben niet de enige fotograaf die meedoet aan dit geweldige initiatief. Hieronder zie je de voorlopige lijst, op alfabetische volgorde. Dus laat je niet weerhouden door de afstand, maar koop die bon en steun de Voedselbank!

 

Alkmaar: www.corinederuiter.nl/zakelijke-profielfoto-cadeaubon

Best: www.bernadetteboon.nl

Duiven: www.walterverwaal.nl/zakelijke-portretfoto-cadeaubon

Eindhoven: www.pixelie.nl

Leeuwarden: www.hoekefotografie.nl/voedselbank

Middelburg: www.lindahemmesfotografie.nl/voedselbank

Nieuwe Tonge: www.myobjective.nl/staysafeengeef

Rotterdam: www.katinkatrompphotography.com/zakelijke-portretshoot-cadeaukaart

Waalwijk: www.kristelvanherpt.com/voedselbank

 

Naar het overzicht

Wacht niet langer en trakteer jezelf op de mooiste foto's ooit! Ja, dat wil ik