Waarom ik jouw foto’s altijd voor je afdruk

Ik hou van foto’s die ik kan vasthouden.

Er is een wezenlijk verschil tussen een foto op een scherm – of dat nou een telefoonschermpje is of een groot computerscherm – en een foto-afdruk. Het papier, de afwerking: ze zijn een heel belangrijk onderdeel van hoe een foto er uiteindelijk uit komt te zien. Als je een foto vasthoudt, dan vóel je die foto. Je wordt op een ander niveau geraakt.

Daarom druk ik jouw foto’s voor je af.

 

Als wij samen een sessie hebben gedaan, dan hebben we foto’s gemaakt die je raken. Die foto’s moeten worden gezien. Dat wil zeggen dat ze niet verstopt moeten blijven als computerbestand.

Daarom druk ik jouw foto’s voor je af.

 

De foto’s die wij samen hebben gemaakt, werk ik heel precies af. In die afwerking ligt net zozeer mijn ziel en zaligheid als in de fotosessie zelf. Ik vind het dan ook ontzettend belangrijk dat de foto’s zo worden afgedrukt als ik ze heb bedoeld. Marcel van Masa Print is mijn vaste printer en hij weet precies hoe hij dat moet doen. Hij levert fantastische afdrukken die zomaar 100 jaar meegaan.

Daarom laat ik hem jouw foto’s afdrukken.

 

Foto’s die je kunt vasthouden zijn tastbare, kostbare en krachtige herinneringen. Zo veel krachtiger dan een folder op je computer.

Laat je foto’s afdrukken.

Naar het overzicht

Wacht niet langer en trakteer jezelf op de mooiste foto's ooit! Ja, dat wil ik