Wat is een Reveal Box?

Ik hou niet zo van het gebruik van Engelse termen, maar in dit geval kan ik er (nog) niks moois Nederlands van maken. Dus wat is dat nou, zo’n Reveal Box?

Je hebt een fantastische fotosessie gehad. Het was gezellig, ontspannen en je voelde je echt een fotomodel. En dat zie je terug op al die prachtige foto's! Je wil ze het liefst allemaal. End at kan: je kunt ze allemaal in laten lijsten en ophangen.
Maar ja... waar láát je ze? 

Als je niet je huis wil behangen met je eigen foto’s, maar ook niet wil kiezen uit al dat moois, dan is de prachtige Reveal Box een goede oplossing.

Ik bestel mijn Reveal Boxen bij Graphi Studio in Italie, waar ze met de hand worden gemaakt. Alles aan de Reveal Box straalt luxe uit: van het zachte gevoel van het materiaal tot het zijdezachte lint. En het fijne is dat de doos ook nog eens dienst kan doen als wissellijst.

In de Reveal Box passen 10, 20 of 30 afdrukken. Deze worden door vakprinter Masa Print op fantastisch Ilford fotopapier geprint – een afdruk die zomaar 100 jaar mee zal gaan. Ik hou van Pearl papier – een lichtmatte finish waarop de kleuren prachtig uitkomen.

De afdrukken gaan in passepartouts, zodat ze nog beter uitkomen. Deze passepartouts komen uit Ierland, van 3XM.

Voorbeelden van al deze producten kun je tijdens je voorgesprek én tijdens de sessie in de studio komen bewonderen en vasthouden. Wedden dat je er net zo verliefd op wordt als ik?


Bewaar je foto's, wissel ze, koester ze en vooral: laat ze zien!

Naar het overzicht

Wacht niet langer en trakteer jezelf op de mooiste foto's ooit! Ja, dat wil ik