Zoveel mooie foto's - en dan?

Denk je in: je hebt een week of twee geleden een geweldige fotosessie bij mij gehad. 

Nu ben je terug in de studio, want je komt je foto's uitzoeken. En ze zijn fantastisch! Je wil ze allemaal!

Maar wat moet ik met al die foto's?

Daar stop ik je even. Want je wil niet weten hoeveel antwoorden er op die vraag zijn. Of nou ja, dat wil je natuurlijk wel. Ga er even voor zitten.

Je kunt ze weggeven - aan vaders, moeders, partners, opa's en oma's, kinderen en vrienden en vriendinnen. Je kunt ze bewaren in een prachtige bewaardoos en af en toe tevoorschijn halen. Je kunt kiezen voor een Reveal Box - die geweldige bewaardoos en fotolijst in één, zodat je om de zoveel tijd een nieuwe foto kunt bewonderen. Je kunt een album (laten) maken. Je kunt ze op je bureau zetten. Je kunt een collage in één lijst laten maken. Je kunt ze als kunstwerk aan de muur hangen, alleen of in groepjes. Je kunt er je familiemuur mee aanvullen (of beginnen met zo'n muur).

Maar hoe weet ik nou hoe dat er uit komt te zien op mijn muur?

Daar heb ik een oplossing voor. Als je mij voor je onthullingssessie een foto stuurt van een lege muur waar eventueel 'iets' zou mogen komen te hangen, dan kan ik je dat heel goed laten zien. Welke grootte past het beste? Wat voor soort collage kunnen we maken? Hoe zien je foto's eruit met en zonder passe-partout? Welke lijst past het best bij de foto én jouw interieur? Dat hoef je niet meer te gokken, ik kan het je meteen laten zien. Superhandig!

 

 

Naar het overzicht

Wacht niet langer en trakteer jezelf op de mooiste foto's ooit! Ja, dat wil ik