Hoi, ik ben Susan!


Wat moet ik hier nou eigenlijk vertellen? Ik vind het altijd lastig.

Ik zou kunnen zeggen dat ik erg van de zomer hou, en warmte, van chocolade in bijna alle vormen (behalve chocoladeijs, dat vind ik vies) en van onze poezen - maar zorgt dat er voor dat je voor mij kiest als fotograaf?

Waarschijnlijk niet. Hoewel je me misschien wel op Instagram gaat volgen voor poezenfoto's.

Wat ik wel kan vertellen is het volgende: als je op zoek bent naar een fotograaf die in een half uurtje dertig strakke, digitale foto's aanlevert voor weinig geld, dan ben ik niet de goede fotograaf voor je.

Wat ik doe, wat ik wil doen, is de tijd nemen om foto's te maken die JOU laten zien: jouw glimlach, jouw passie, jouw prachtige zelf. Foto's die vastgelegd en gezien moeten worden. Omdat de tijd verstrijkt, omdat de spiegel en onze ogen ons vaak bedriegen en omdat het maar al te makkelijk is om te vergeten hoe mooi je bent.

Je krijgt afdrukken van mij. Mooie, met zorg gemaakte afdrukken op fotopapier dat jouw foto het allerbest laat uitkomen, met handgemaakte passepartouts er omheen. Klaar om op te hangen, weg te geven aan vrienden, kinderen en geliefden (natuurlijk krijg je ook digitale files, maar zeg nou zelf: wat doe je daar mee? Juist.)

We verdienen allemaal een portretfoto van onszelf waar we graag naar kijken, en die portretten maak ik.  

 

Wacht niet langer en trakteer jezelf op de mooiste foto's ooit! Ja, dat wil ik