Nieuw: Studenten Sessies

Ben je bijna klaar met studeren en toe aan een goede, professionele profielfoto voor op je cv en LinkedIn? Dan zijn de Studentensessies echt iets voor jou: efficiënt, voordelig en natuurlijk en misschien wel vooral leuk!

Wat gaan we doen?

* We hebben 30 tot 45 minuten om prachtige profielfoto's te maken in de studio. Geen ervaring met poseren? Geen probleem! Ik vertel je precies wat je moet doen, zodat je helemaal als jezelf, maar natuurlijk wel op je voordeligst (en professioneelst) op de foto komt te staan.

* Er is tijd voor een kledingwissel, zodat je uit twee verschillende looks kunt kiezen. Of misschien wil je wat afwisseling en ga je naar huis met twee heel verschillende profielfoto's, dat kan natuurlijk ook.

* Bij de prijs van de sessie zijn twee digitale portretten inbegrepen. 

* Meteen na de sessie kiezen we je favorieten. Die ga ik dan nog even nauwkeurig nabewerken - een wegvliegend haartje of een puistje is dus geen enkel probleem! Kun je niet kiezen? Ook geen probleem: je mag natuurlijk altijd extra foto's bijbestellen - voor een speciale studentenprijs!

En wat kost dat dan?

Voor deze speciale Studenten Sessie betaal je 150 euro. Dat is even een investering, dat is waar. Maar wel eentje die zich zeker terugbetaalt!

Doe mij zo'n Sessie!

Wacht niet langer en trakteer jezelf op de mooiste foto's ooit! Ja, dat wil ik