Niet meer piep, maar wel sprankelend!

Volgend jaar word ik vijftig - als alles goed gaat, natuurlijk.

Ik weet dat er vrouwen zijn die daar moeite mee hebben. En natuurlijk: de ouderdom komt met gebreken. Alles aan m’n lijf gaat op vakantie naar het zuiden, zogezegd. M’n vel zakt, om het over andere onderdelen maar niet te hebben. Ik heb rimpels. Mijn rug doet niet mee met mijn enthousiasme: me volledig in het zweet werken tijdens een bootcamp is er niet meer bij, en ook curlen mag niet meer. 

Daar staat tegenover dat ik nog wel kan wandelen en genieten van al het moois buiten. Ik kan nog dansen en me niks aantrekken van wat iemand daar van denkt. Ik hoef niet meer mee te doen met de laatste mode, maar ik weet inmiddels best wat me goed staat. Ik ken m’n minder gezellige karaktereigenschappen, maar ik weet ook welke fantastische kanten daar tegenover staan. Ik weet wat ik wil, en ook heel goed wat ik niet wil, en ik ben niet bang meer om dat te zeggen. Kortom: ik ben meer mezelf dan ooit. Ik ben niet piep meer, maar ik sprankel nog wel. En er is meer dan genoeg te vieren.

Dat ga ik dus ook doen. Volgend jaar, vanaf januari 2021, ga ik in totaal vijftig vrouwen van boven de vijftig op de foto zetten. Vijftig vrouwen die zichzelf willen vieren, die trots zijn op zichzelf, die wijze lessen willen delen… Het worden prachtige fotosessies, sessies die barsten van de levenslust en uiteindelijk zullen de foto’s worden samengebracht in een mooi magazine en heel misschien zelfs wel in een expositie… wie zal het zeggen?

Ik heb in elk geval ontzettend veel zin in mijn jaar lang durende verjaardagsfeest. Ik kijk uit naar jullie mooie verhalen en naar bijzondere, vrolijke portretten. Ik hoop jullie ook!

Wil je meer weten of jezelf aanmelden? Dat kan hier!

Naar het overzicht

Wacht niet langer en trakteer jezelf op de mooiste foto's ooit! Ja, dat wil ik